Te skrbi, da boš naročila velikost, ki ti ne bo ustrezala?
To je skoraj nemogoče! Zate sem pripravila super navodila kako boš našla pravo velikost zase.

Si v preteklosti dosti naročala na spletu in ti številke niso ustrezale?
Pri nas te to ne rabi skrbeti. Tudi, če bi se zgodilo, to uredimo zelo enostavno in sicer tako,da nam sporočilo o menjavi pošlješ na elektronski naslov:info@ameliashoes.si. 

Pri menjavi ali vračilu poštnino plačate sami,(paket pošljite kot navadno pisemsko pošiljko, ustrezno zaščiteno) ponovna dostava paketa pa je brezplačna.

Priporočam ti, da:

  1. Izbereš velikost, ki jo najpogosteje kupiš v trgovini. V ponudbi imamo samo modele, ki so v klasičnih EU standardnih številkah.
  2. Če še vedno nisi prepričana si izmeri podplat ter svojo izmero primerjaj z našo tabelo, ki jo najdeš spodaj. Tako boš prepričana!
  3. Bodi pozorna, da v kolikor izbiraš podložen model mogoče izbereš številko večje kajti podloženi modeli so večinoma za pol številke manjši.
  4. Bodi pozorna, da v kolikor imamo pod opis izdelka označeno, da je velikost manjša ali večja, prosim, da upoštevaš, ker model odstopa od tabele velikosti.

Če boš kljub vsemu temu še vedno v dvomih ali pa imaš kakšna dodatna vprašanja v zvezi z tebi najljubšimi modeli sem ti z veseljem vedno na voljo na telefon +386 69 985 508 ali na info@ameliashoes.si.


Tabela velikosti

VELIKOST35363738394041
DOLŽINA NOGE (v cm)22,52323,524,52525,526