Živjo,

skoraj že eno leto dela na moji "matični" spletni trgovinici Amelia.si me je pripeljalo do tega, da Vam, mojim najljubšim strankam ponudim več! Med samim pogovarjanjem z Vami, odzivi na socialnih omrežjih in podobno je bilo veliko zanimanja in povpraševanja za čevlje, ki pa jih do tega trenutka nismo ponujali.

Odločila sem se, da čevlje ponudim na ločeni spletni trgovini ker drugače bi se naša Amelia.si kar malce "zgužvala". Brez skrbi - tukaj imamo dosti prostora za vse. Za Vas sem pripravila mogoče nenavadne kategorije v katerih verjamem, da se boste dosti lažje znašli kot marsikje drugje. V naši ponudbi boste našli Balerinke, športne čevlje, čevlje za poletje in zimo ter salonarje, ki jih boste lahko nosili na prav vsako zabavo ali pa kar tako.

Za lažje izbiranje ter brskanje med modeli sem pripravila kratek vodič kako izbrati pravilno velikost modela v kolikor pa potrebujete dodatno pomoč pa sem za Vas vedno na voljo preko telefona na številki 031 281 235 ali preko elektronske pošte na [email protected].

Vabim vas tudi, da se prijavite na naše e-novičke ter ne zamudite ničesar. 

Prijetno brskanje med našimi poličkami!
Barbara